Partners

Ter dolen

Het huidige kasteel Ter Dolen (De Dool) in Helchteren dateert uit de 16de eeuw. In 1944 werd er hier een hypermoderne brouwerij geïnstalleerd in de voorgebouwen. De brouwerij bevat zes cilinderconische gist- en lagertanks uit roestvrij staal. De brouwketel heeft een capaciteit van hectoliter per brouwsel. Sinds 2013 beschikt de brouwerij over een eigen bottelarij en een nieuw magazijn met warme kamer, zodat de brouwerij in staat is om al haar bieren in eigen huis te brouwen en af te vullen.

Adres: Eikendreef 21 B 3530 Houthalen-Helchteren Website: https://www.terdolen.be

RollnBowl

Onze filosofie is lekker, gezond en betaalbaar kunnen genieten van lekker eten. Met onze super verse ingredi├źnten en verrassende marinades nemen we u mee naar het exotische Hawaii. Je kan bij ons volledig zelf bepalen wat je in je bowl of sushi burrito wilt. Of je kan natuurlijk een van onze sugesties uitkiezen, dat zijn de combinaties die wij aanraden.

Adres: Fruitmarkt 7, 3500 Hasselt Website: https://www.rollnbowl.be

Hassoprint

Hassoprint heeft een uitgebreid gamma aan reclamekleding, overheidskledij, bedrijfskleding en werkkledij. Zowel bedrukken als borduren van textiel gebeurt in eigen huis. Hassoprint, print ook spandoeken, stickers, vlaggen en reclamepanelen in eigen atelier. Bezoek onze showroom in Hasselt voor de juiste outfit. Hassoprint, uw reclameoplossing voor bedrijf, club of vereniging.

Adres: Kuringersteenweg 295, 3500 Hasselt Website: https://www.hassoprint.be/